Przepis na wprowadzenie badań jakościowych. Wersja vege z dużą ilością insightowego mięsa
Danil Kanka, XTB

Treść dostępna dla członków PTBRiO

Chciałbym Cię zapoznać z autorskim przepisem, który przeniesie Twoją organizację z poziomu „lokalnej knajpki” do grona restauracji ze słynnego czerwonego przewodnika Michelin. Restauracje mogą znaleźć się w tym elitarnym gronie ponieważ oprócz ilości lokalnych składników, korzystają również z wysokiej jakości składników. Dochodzi jeszcze zmysł kulinarny masterchefa – to już Twoja robota Receptura sprawdziła się na międzynarodowej organizacji zatrudniającej ponad 600 osób oraz spełniła wyśrubowane wymogi KNF’u. Przyrządzanie potrawy „badania jakościowe” w XTB nie były rurkami z kremem. Mam nadzieję, że po wizycie na moim wystąpieniu zaadaptowanie przepisu w Twojej organizacji będzie bułką z masłem. Czy Twoje ślinianki już pracują na pełnych obrotach? Jeśli tak to widzimy na scenie! Bon appetit

TAGI: #Badaniajakościowe #UX #casestudy #juniordużomoże

Przewijanie do góry